Πέμπτη

ΝΑΚΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ;

ΝΑΚΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΥΠ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ;
 
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη σημερινή πρωτοφανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων της Ε.Υ.Π:
«Προκαλεί τουλάχιστον απορία η απόφαση της κυβέρνησης να μην εξαιρέσει από το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου όσους υπηρετούν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), τη στιγμή που αποφάσισε να εξαιρέσει όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας.
Και σίγουρα προκαλεί έκπληξη η επιμονή του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη σε αυτή τη λανθασμένη απόφαση, που αντιμετωπίζει με άνισο τρόπο μία τόσο σημαντική για την εθνική ασφάλεια υπηρεσία.
Επιμονή, η οποία οδήγησε στο πρωτοφανές φαινόμενο, διοργάνωσης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από το προσωπικό της ΕΥΠ έξω από τα κεντρικά γραφεία της Υπηρεσίας!
Ρωτούμε:
Όταν ο κ. υπουργός δήλωνε ότι “η δουλειά των εργαζομένων στην ΕΥΠ συμβάλλει στην ασφάλεια των πολιτών, στην καταπολέμηση της ανομίας και την ενδυνάμωση της Ελληνικής Δημοκρατίας", ήταν λόγια του αέρα;
Έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε με κάθε ευκαιρία: Στα θέματα της ασφάλειας και της προστασίας της χώρας και των πολιτών, δεν χωράνε ούτε λογιστικοί υπολογισμοί, ούτε μικροκομματική ή επικοινωνιακή διαχείριση.
Οι στιγμές απαιτούν σοβαρότητα, την οποία, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου